/ Bok - 100 looks på 20 plagg

100 looks på 20 plagg

I 100 looks på 20 plaggbjuder modeproffsen Jenny Segergren och Frida Zetterström på inspiration, tips och konkreta råd och visar hur du genom enkel modematematik får 20 plagg (däribland jeansen, långkjolen, polotröjan och den lilla svarta) att bli en komplett garderob med så många som 100 olika kombinationer, full av både vardagshjältar och partykompisar.

Jenny Segergren Frida Zetterström
Taggar:

100 looks på 20 plagg

Hemligheten ligger i kombinationerna

Vad händer om man för samman en modepoddande ingenjör med en etablerad stylist och låter dem välja ut sina 20 bästa plagg? Jo, de kartlägger 100 looks och serverar dem i bokform.Nycklarna till ett smartare, enklare och mer hållbart modeliv ligger i konsten att kombinera. Att sätta ihop en helhet som alltid känns uppdaterad, trots att du hela tiden använder samma plagg. I 100 looks på 20 plaggbjuder modeproffsen Jenny Segergren och Frida Zetterström på inspiration, tips och konkreta råd och visar hur du genom enkel modematematik får 20 plagg (däribland jeansen, långkjolen, polotröjan och den lilla svarta) att bli en komplett garderob med så många som 100 olika kombinationer, full av både vardagshjältar och partykompisar.

Boken blir en räddare i nöden när du en kvart före jobbmötet står framför garderoben utan att ha en aning om vad du ska ha på dig, när du ska packa resväskan inför weekend-trippen och när du ska på den stora festen.

100 looks på 20 plagg

ISBN: 978-91-88953-29-2
Utgivningsdatum: 2019-09-16
Boktyp: Inbunden

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Bokus Akademibokhandeln
Jenny

Jenny Segergren är ingenjören med lång yrkeserfarenhet inom innovation och design som sadlade om och gav sig in i modebranschen när hon grundade Modepodden, en av Sveriges första modepodcasts.

Porträtt foto taget av fotograf Åsa Siller.

Frida

Frida Zetterström har över tio års erfarenhet som modejournalist och stylist och medverkar regelbundet i TV4 och Sveriges Radio samt föreläser om trender och stil runt om i Sverige.

Porträtt foto taget av fotograf Åsa Siller.

 

Ladda ner pressbilder

Andra böcker i samma genre