/ Bok - Fatta pasta

Fatta pasta

Fattar du pasta? På riktigt?

Sandra Mastio visar dig vägen till en storslagen och magisk pasta. Låt dig svepas ner i en kastrull av ljuvliga smaker. Är du redo att fatta pasta?

Sandra Mastio
Taggar:

Fatta pasta

Nej, pasta är inte bara något enkelt, gott och snabbt. Inte heller comfort food med syndiga kalorier och en massa grädde. Målet med Fatta pasta är att du ska få en insikt i vad som gör en pastarätt utmärkt och storslagen. Därför tar boken avstamp i Sandra Mastios tio budord om vad som gör den perfekta pastan och hur du lär dig att känna den perfekta stunsen bara genom att röra i kastrullen.

Nej, pasta serveras inte med såsen separat, inte ens för att dina barn vill ha det så (säg till dem att skärpa sig). Pastan behöver dansa med smaken, texturen och överraskningen i en sås.

Nej, det här är inte en italiensk pastabok. Vem skulle göra anspråk på något sådant när gnocchi smakar olika i varje italiensk by? Det här är en samling av Sandra Mastios 60 bästa pastarecept, tillagade på de härligaste råvarorna och med ett oemotståndligt resultat.

Fatta pasta

ISBN: 9789177959854
Utgivningsdatum: 2023-08-31
Boktyp: Inbunden

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Bokus Akademibokhandeln

SANDRA MASTIO är kocken som inte lämnar någon oberörd. Med passion och kunskap vann hon Sveriges Mästerkock 2015 och har sedan dess lett flera matlagningsprogram, skrivit böcker och startat restauranger i hemstaden Malmö. I januari 2023 vann hon utmärkelsen Årets skånska stjärna och under sommaren flyttar restaurangen Mastio in på Clarion Malmö Live.

Andra böcker i samma genre

Diadonnas Balkangrill

Kokböcker
LÄS MER

Bullar, bröd & brunch

Mat & Dryck
LÄS MER

Systrarna Perssons högtider & vardagsfest

Mat & Dryck
LÄS MER

Julprassel och decembermys

Hobby & hantverk
LÄS MER

Winesplaining

Mat & Dryck
LÄS MER

Diadonnas balkanmat

Kokböcker
LÄS MER

Mat för hand

Kokböcker
LÄS MER

Winesplaining

Kokböcker
LÄS MER

Tåg och mat i Italien

Resor
LÄS MER

Året på Gastrologik

Mat & Dryck
LÄS MER