/ Bok - Fatta pasta

Fatta pasta

Fattar du pasta? På riktigt?

Sandra Mastio visar dig vägen till en storslagen och magisk pasta. Låt dig svepas ner i en kastrull av ljuvliga smaker. Är du redo att fatta pasta?

Sandra Mastio
Taggar:

Fatta pasta

»Betyg 5/5: Briljant. Roliga och smaksäkra rätter avlöser varandra, pasta och såser för olika tillfällen. Författaren vill visa konsten att laga god pasta – och det gör hon. Tjusiga bilder av Oskar Falck ackompanjerar hela boken. Fatta pasta har en given plats i köket!« Bibliotekstjänst

Sandra Mastio har flera hundra pastarecept i huvudet. I Fatta pasta får du dryga 60 av dem och fler kommer du ha när du tagit till dig Sandras metod för att fatta pasta. För nästan vad som helst i kylen eller skafferiet kan bli en pastarätt så länge du vet vad du gör. 

Det här är en bok med Sandras metoder, ett sätt att laga pasta som har tagit form genom år av testande, lekande, smakande och misslyckanden. Målet är att ge en insikt i vad som gör en pastarätt utmärkt och storslagen. Du kommer att fatta vad som händer och hur det känns när du träffar precis rätt i smakerna och hur du kommer fram till den punkten. Det är inte svårt, men det kräver lite övning.

Sätt själva pastan, oavsett form och färg, i centrum. Respektera pastan. Lär känna pastan. Som en vän. Sedan är det bara din fantasi som sätter gränserna, för då har du kommit att fatta pasta.

Fatta pasta

ISBN: 9789177959854
Utgivningsdatum: 2023-09-01
Boktyp: Inbunden

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Bokus Akademibokhandeln

SANDRA MASTIO är kocken som inte lämnar någon oberörd. Med passion och kunskap vann hon Sveriges Mästerkock 2015 och har sedan dess lett flera matlagningsprogram, skrivit böcker och startat restauranger i hemstaden Malmö. I januari 2023 vann hon utmärkelsen Årets skånska stjärna och under sommaren flyttar restaurangen Mastio in på Clarion Malmö Live.

Andra böcker i samma genre