/ Bok - Framgångsresan

Framgångsresan

Följ med på en inspirerande, hoppfull och högst mänsklig upptäcktsfärd in i allt det fantastiska som vi kan åstadkomma. Och så får du träffa huvudrollsinnehavaren i världsekonomin år 2030 – hon är optimist och feminist.

Henrik Mitelman Malin Lauterbach
Taggar:

Framgångsresan

Sju berättelser om framgång.  

Är vi masochister?  Henrik Mitelman, prisbelönt krönikör i Dagens industri, har länge tyckt att nyhetsflödet är på tok för negativt. Han bestämde  sig för att hitta motvikter – framgångshistorier.  

Tillsammans med fotografen Malin Lauterbach reste han världen  runt och resultatet blev sju berättelser som spänner över ekonomiska  och demokratiska framsteg, men också över lycka och livskraft.  

Följ med på en inspirerande, hoppfull och högst mänsklig upptäcktsfärd som tar dig till Vietnam och den japanska ön Okinawa, till Georgien, Estland och Finland, och till Israel och Monaco.  

Och så får du träffa huvudrollsinnehavaren i världsekonomin år 2030 – hon är optimist och feminist.  

Framgångsresan

ISBN: 978-91-88953-32-2
Utgivningsdatum: 2019-09-02
Boktyp: Inbunden

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Bokus Akademibokhandeln
Henrik

Henrik Mitelmanprisbelönt ekonomijournalist och krönikör i Dagens industri, är något så ovanligt som en oberoende analytiker. Han reser ständigt över hela världen, framför allt i Asien, för att förstå vad som händer i världsekonomin. Tillsammans med fotografen Malin Lauterbach reste han världen runt och resultatet blev sju berättelser som spänner över ekonomiska och demokratiska framsteg men också lycka och livskraft. De tar oss till Vietnam och den japanska ön Okinawa, till Georgien, Estland och Finland, och till Israel och Monaco.

Malin

Malin Lauterbach är ekonomen som efter en karriär i Asien sadlade om till fotograf. Hennes bilder är publicerade i bland annat Vanity Fair och Vogue. I Sverige jobbar hon med kunder som Ikea, Tetra Pak, Orkla, Sandvik och Skånemejerier. Tillsammans med Henrik Mitelman reste hon världen runt och resultatet blev sju berättelser som spänner över ekonomiska och demokratiska framsteg men också lycka och livskraft. De tar oss till Vietnam och den japanska ön Okinawa, till Georgien, Estland och Finland, och till Israel och Monaco.

Ladda ner pressbilder

Henrik Mitelman. Malin Lauterbach

Henrik Mitelman. Malin Lauterbach

Andra böcker i samma genre