/ Bok - Glöd eller levebröd

Glöd eller levebröd

om konsten att hitta meningen med jobbet

Byter du din tid mot pengar eller känner du ett engagemang för det du gör? Himlar du med ögonen eller känner du stolthet när ledningen berättar om företagets värderingar?

Linus Jonkman
Taggar:

Glöd eller levebröd om konsten att hitta meningen med jobbet

Glöd eller levebröd är en hyllning till människans inneboende drivkrafter, men också en påminnelse om människors behov av ett syfte. Den förklarar varför verksamheter präglade av medmänsklighet och en stark kultur är mer framgångsrika än de som bara har en produkt. Exempel och färsk vetenskap varvas med humor till en levande berättelse om hur en organisation kan göra denna resa och hur var och en, både chefer och de som har en chef, kan frigöra den enorma kraft som inte ”sitter i väggarna” utan i människors huvuden.

"Det jag kom fram till är att ett företag inte ska vara som Per Gessle. Ingen vill vara något som alla tycker är okej, men som ingen riktigt brinner för. Man vill istället ha en företagskultur som är som Håkan Hellström. Man antingen älskar eller hatar honom."

Linus Jonkman, artikel i Helsingborgs Dagblad 28/9-20

Glöd eller levebröd

ISBN: 9789189215047
Boktyp: Inbunden

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Akademibokhandeln Bokus
Linus

Linus Jonkman är författare, föreläsare, illustratör och HR-profil. Han har skrivit tio böcker, bl.a. den uppmärksammade Introvert, den tysta revolutionen. Linus arbetar med organisationsutveckling och organisationskultur och har gjort sig känd för att angripa givna sanningar, ofta med humor, något som gjorde att den humoristiska platsannonsen ”Desillusionerad redovisningsansvarig” blivit läst av en halv miljon svenskar.

Ladda ner pressbilder

Andra böcker i samma genre