/ Bok - Handbok i möblering

Handbok i möblering

Den svenska succén "Handbok i inredning och styling" har översatts till 29 språk och sålt i över 200 000 exemplar. Nu är inredaren Frida Ramstedt aktuell med "Handbok i möblering", som tar avstamp i en kunskap som vi en gång hade om möblers funktion och hållbarhet men som har glömts bort i jakten på tillfälliga trender och billiga priser.

Frida Ramstedt
Taggar:

Handbok i möblering

Efter succén med storsäljande Handbok i inredning och styling är inredaren Frida Ramstedt tillbaka med en ny bok som lär dig vilka möbler som passar just dig och ditt hem. 

Vad är egentligen viktigt att tänka på när man köper möbler, eller ska möblera? Vilka detaljer är möbelformgivarna och möbeltillverkarna själva extra uppmärksamma på? Vad skiljer bra kvalitet från dålig och vilka vanliga reklamationer ska man se upp för – om man vill undvika dyra felköp?

Den här boken innehåller möbelkunskap som alla bör känna till, oavsett inredningsstil. Den ger konkreta råd och tips som hjälper dig att förstå vilka möbler som passar just dig och ditt hem – oavsett om du ska köpa nytt, begagnat eller bara vill göra det bästa av det du redan har.

Handbok i möblering är en fristående uppföljare och ett perfekt komplement till Frida Ramstedts internationella bästsäljare Handbok i inredning och styling som har översatts till 29 språk och sålt i över 200 000 exemplar.

Röster om boken: 

»Författaren har gjort ett fantastiskt arbete för att kartlägga möbleringens möjligheter in i minsta detalj och Handbok i möblering är perfekt att använda som handbok vid en mängd tillfällen; vid möblering, vid inköp, vid bygge av egna hem, vid renovering av bostäder osv. Betyg: 5/5.« Bibliotekstjänst

Handbok i möblering

ISBN: 9789189215634
Utgivningsdatum: 2022-11-11
Boktyp: Inbunden

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Akademibokhandeln Bokus
Frida

Frida Ramstedt

Frida Ramstedt är grundare av Trendenser.se, en av Nordens första och mest lästa bloggar om inredning och design. Hon har fått flera priser genom åren och är en flitigt anlitad föreläsare, trendspanare och inredningskonsult för både privatpersoner och byggbolag.

Fridas första bok, Handbok i inredning och styling, har hittills sålt i över 60 000 exemplar i Sverige, och har översatts till 29 språk. Vintern 2022-2023 är hon aktuell med den fristående uppföljaren Handbok i möblering.

| |

Ladda ner pressbilder

Andra böcker i samma genre

Övningsbok i inredning och styling

Hem & Trädgård
LÄS MER

Handbok i inredning och styling

Hem & Trädgård
LÄS MER