/ Bok - Handbok i möblering

Handbok i möblering

Den svenska succén "Handbok i inredning och styling" har översatts till 29 språk och sålt i över 200 000 exemplar. Nu är inredaren Frida Ramstedt aktuell med "Handbok i möblering", som tar avstamp i en kunskap som vi en gång hade om möblers funktion och hållbarhet men som har glömts bort i jakten på tillfälliga trender och billiga priser.

Frida Ramstedt
Taggar:

Handbok i möblering

Efter succén med storsäljande Handbok i inredning och styling är inredaren Frida Ramstedt tillbaka med en ny bok som lär dig vilka möbler som passar just dig och ditt hem. Den perfekta presenten till den inredningsintresserade!

Handbok i möblering hjälper dig att fatta bättre beslut om ditt hem:
• förstå skillnaden mellan olika material
• lär dig läsa möblernas form och funktion
• förstå varför vissa möbler passar just ditt hem och varför
• undvik dyra felköp och andra fallgropar

Vad är egentligen viktigt att tänka på när man köper möbler, eller ska möblera? Vilka detaljer är möbelformgivarna och möbeltillverkarna själva extra uppmärksamma på? Vad skiljer bra kvalitet från dålig och vilka vanliga reklamationer ska man se upp för – om man vill undvika dyra felköp? Den här boken innehåller möbelkunskap som alla bör känna till, oavsett inredningsstil. Den ger konkreta råd och tips som hjälper dig att förstå vilka möbler som passar just dig och ditt hem – oavsett om du ska köpa nytt, begagnat eller bara vill göra det bästa av det du redan har.

Handbok i möblering, som hittills har översatts till 16 språk, är ett perfekt komplement till Frida Ramstedts internationella bästsäljare Handbok i inredning och styling (som har översatts till 29 språk och sålt i över 200 000 exemplar).

Röster om boken: 

»Författaren har gjort ett fantastiskt arbete för att kartlägga möbleringens möjligheter in i minsta detalj och Handbok i möblering är perfekt att använda som handbok vid en mängd tillfällen; vid möblering, vid inköp, vid bygge av egna hem, vid renovering av bostäder osv. Betyg: 5/5.« Bibliotekstjänst

»Det är uppfriskande, intressant och lärorikt: en måste-bok för den som har det minsta intresse för heminredning. I kapitel om stolar, bord, soffor, förvaringsmöbler, men också om material och en intressant tidslinje, ger Ramstedt handfasta råd, varnar för vanliga anledningar till felköp och delar med sig av en himla massa bra kunskap om möbler. Det kan verka så självklart att möbler i grunden har en funktion, men när jag läser boken inser jag hur orimligt nyskapade den här boken är. De allra flesta fokuserar ju faktiskt mer på hur möbler ser ut på bild än hur de faktiskt fungerar i ett verkligt hem och för just den person som tänkt använda dem. Betyg 5/5.« Bokblomma

Handbok i möblering

ISBN: 9789189215634
Utgivningsdatum: 2022-11-11
Boktyp: Inbunden

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Akademibokhandeln Bokus
Frida

Frida Ramstedt

Frida Ramstedt är grundare av Trendenser.se, en av Nordens första och mest lästa bloggar om inredning och design. Hon har fått flera priser genom åren och är en flitigt anlitad föreläsare, trendspanare och inredningskonsult för både privatpersoner och byggbolag.

Fridas första bok, Handbok i inredning och styling, har hittills sålt i över 60 000 exemplar i Sverige, och har översatts till 29 språk. Vintern 2022-2023 är hon aktuell med den fristående uppföljaren Handbok i möblering.

| |

Ladda ner pressbilder

Andra böcker i samma genre

Övningsbok i inredning och styling

Hem & Trädgård
LÄS MER

Handbok i inredning och styling

Hem & Trädgård
LÄS MER