/ Bok - Handbok i möblering

Handbok i möblering

Inredaren Frida Ramstedt följer nu upp sin storsäljande boksuccé Handbok i styling och inredning. I denna nya bok får vi ovärderlig kunskap och viktiga råd kring hur man ska tänka när man möblerar sitt hem.

Frida Ramstedt
Taggar:

Handbok i möblering

Lär dig vilka möbler som passar just dig och ditt hem!

På hundra år gick Sverige från att ha Europas sämsta boendestandard till en av de bästa. Hur gick det till? Svaret är en långsiktig satsning på kunskap, funktion och hög hantverksmässig standard på våra hem och möbler. Men någonstans har vi de senaste decennierna glömt bort vad vi lärt oss och slit och släng har blivit dagens melodi. Det är dags att tänka om.

Handbok i möblering innehåller ovärderlig kunskap och viktiga råd för den som vill undvika felköp av möbler. Den hjälper dig att bli en smart konsument så att du kan matcha dina förutsättningar på bästa sätt, både kroppsligt och rumsligt. Du får verktyg för att kunna utvärdera olika möbeltyper, mattor och belysning. Boken förklarar också grundläggande principer och storleksförhållanden, rekommenderade avstånd och materialval samt ger dig smarta knep för att på bästa sätt kunna planera en inredning steg för steg.

Handbok i möblering hjälper dig att fatta bättre beslut om ditt hem:
• förstå skillnaden mellan olika material
• lär dig läsa möblernas form och funktion
• förstå varför vissa möbler passar just ditt hem och varför
• undvik dyra felköp och andra fallgropar

Handbok i möblering

ISBN: 9789189215634
Utgivningsdatum: 2022-10-25
Boktyp: Inbunden

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Akademibokhandeln Bokus
Frida

Frida Ramstedt

Frida Ramstedt är kvinnan bakom Trendenser.se – en av Nordens första och mest lästa bloggar om inredning och design. Hon har fått flera priser genom åren, bland annat vann hon utmärkelsen ”Årets inredningsblogg ” i Elle Decoration Award 2016. Frida är också en flitigt anlitad föreläsare, trendspanare och inredningskonsult för både privatpersoner och byggbolag.

Pressbild av: Lisa Thanner

| |

Ladda ner pressbilder

Handbokinredning_FridaRamstedt_omslag

Andra böcker i samma genre

Handbok i inredning och styling

Hem & Trädgård
LÄS MER