/ Bok - Konsten att ha en god relation till sig själv

Konsten att ha en god relation till sig själv

Vad vill du med ditt liv? Vad är verkligen meningsfullt? Hur kan du utforma ditt liv så att du ångrar så lite som möjligt? I den här boken ställer Philip Bäckmo de stora existentiella frågorna om hur du kan förbättra din relation till dig själv och ditt inre djup.

Philip Bäckmo
Taggar:

Konsten att ha en god relation till sig själv

Förbättra och fördjupa din viktigaste relation.

Genom att omväxlande prata med stora tänkare som Friedrich Nietzsche, Bertrand Russell och Albert Camus samt göra nedslag i sin egen vardag och möten med klienter i psykoterapi, beskriver Philip Bäckmo hur vi ska leva för att leva väl med hjälp av fyra huvudområden: självkännedom, självomsorg, lojalitet med dig själv och kontakt med ditt inre djup.

Om du, som i det klassiska tankeexperimentet, skulle tvingas leva ditt liv fler gånger utan att ändra på något, skull eud då lägga så mycket tid på den där halvtaskiga tv-serien? Skulle du fortsätta på jobbet som du tänkt lämna så länge? Bäckmo lyfter existentiella övningar som denna för att skärpa vår syn på livet som det är och sätta det i nytt ljus.

Philip Bäckmo är beteendevetare och legitimerad psykoterapeut, och verksam i privat mottagning där han arbetar med både parterapi och individuell terapi. Originalutgåvans titel var: Själen är ett verb. I pocket finns även Philips andra bok, Konsten att hålla kärleken vid liv – 42 tips som stärker relationen.

Konsten att ha en god relation till sig själv

ISBN: 978-91-89215-75-7
Utgivningsdatum: 2021-12-20
Boktyp: Pocket

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Akademibokhandeln Bokus
Philip

Philip Bäckmo är beteendevetare, legitimerad psykoterapeut och diplomerad psykosyntesterapeut, verksam i privat mottagning där han arbetar med både individualterapi och parterapi. Han har även studerat filosofi och vidareutbildar sig nu inom existentiell terapi. Philip bor utanför Växjö med sin fru Sara, fyra barn, hund, katt och några höns.

Ladda ner pressbilder

Andra böcker i samma genre

Virka för livet

Hobby & hantverk
LÄS MER

Hunger

Hälsa & livsstil
LÄS MER

Anna Bauers mönsterbok

Hobby & hantverk
LÄS MER

Konstbluffen

Konstbluffen
LÄS MER

61 kakor i en form

Mat & Dryck
LÄS MER

Maskiner som tänker

Maskiner som tänker
LÄS MER

Surdegsbröd för alla

Mat & Dryck
LÄS MER

En sötare vinter

Mat & Dryck
LÄS MER