omslag boken Liverpool Football Club

/ Bok - Liverpool Football Club

Liverpool Football Club

You'll Never Walk Alone

Denna bok är en renodlad hyllning till Liverpool Football Club som bor även i författaren Björn Melins hjärta. Största delen av boken utgörs av intervjuer och porträtt av legendariska spelare som alla berättar personligt om sina minnen och generöst delar med sig av anekdoter från livet på och utanför planen.

Björn Melin
Taggar:

Liverpool Football Club You'll Never Walk Alone

Få fotbollsklubbar i världen är lika kända och älskade som legendariska Liverpool Football Club. Klubbens enorma framgångar under 1970- och 80-talen gav en stor och hängiven supporterskara, passionerat trogen sitt lag i med- och motgång. Klubbens unika gemenskap symboliseras av den välkända hymnen ”You’ll Never Walk Alone”.

En renodlad hyllning till klubben

Denna bok är en renodlad hyllning till Liverpool Football Club som bor även i författaren Björn Melins hjärta. Boken inleds med en historik som belyser de viktigaste milstolparna i klubbens historia, däribland katastrofen i Hillsborough och bakgrunden till den frostiga relationen till Manchester. Största delen av boken utgörs av intervjuer och porträtt av legendariska spelare som Roy Evans, Sander Westerveld, Phil Neal, Stig Inge Bjørnebye och Glenn Hysén som alla berättar personligt om sina minnen och generöst delar med sig av anekdoter från livet på och utanför planen. Allt kryddat med kuriosa om lagtröjor, sångtexter och olika topplistor – oumbärligt för den sanna Liverpoolsupporten.

Liverpool Football Club

ISBN: 978-91-88743-06-0
Utgivningsdatum: 2018-07-25
Boktyp: Inbunden

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Bokus
Björn

Björn Melin beskriver sig själv som diversearbetare inom kommunikation. De senaste åren har han arbetat med allt från politisk kommunikation till projektledning och utredningsuppdrag. Han gav 2015 ut boken ”Om tränarrollen och ledarskap”.

Pressbilder av fotograf Åsa Siller. 

|

Ladda ner pressbilder

Andra böcker i samma genre