Omslag boken Maxa din träning

/ Bok - Maxa din träning

Maxa din träning

– 21 sätt att behålla motivationen och uppnå dina mål

En bok om motivation, mindset, grit, målsättning och mycket mer.

Kristian Persson Peter Svensson
Taggar:

Maxa din träning – 21 sätt att behålla motivationen och uppnå dina mål

Motivation och metodik för att bli bra och må bra

Vad behöver just du för att ta din träning till nästa nivå? Hittar du inte motivationen längre? Eller är du tvärtom fylld av nybörjarlust, men vet inte hur du ska ta dig an din träning på bästa sätt?

Kristian Persson och Peter Svensson, båda med mångårig erfarenhet som tränare, inledde sitt samarbete på Riksidrottsförbundets elittränarutbildning för sju år sedan. Sedan dess har de läst ett otal forskningsstudier och intervjuat mängder med tränare och idrottsutövare inom olika sporter för att undersöka hur man bygger och behåller motivation, hur man optimerar träningen och presterar när det gäller. Resultatet är bland annat boken Maxa din träning som i 21 avsnitt ger dig allt du behöver för att få ut så mycket som möjligt av din träning.

Ämnen som behandlas i boken är bland annat

  • motivation
  • mindset
  • målsättning
  • stresshantering
  • grit
  • individuell utveckling

Författarna varvar teori och råd som är lätta att tillämpa på din dagliga träning – oavsett vad du tränar, vilken nivå du tränar på och vilka mål du satt upp. Läs från pärm till pärm eller plocka efterhand ut de avsnitt som är mest aktuella för dig.

Maxa din träning

ISBN: 978-91-88743-14-5
Utgivningsdatum: 2018-11-08
Boktyp: Flexband

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Bokus
Kristian

Kristian Persson

Kristian Persson är elittränare och sportchef på Ullevi TK i Göteborg. Han utbildar och föreläser för tränare, lärare och ledare om bland annat motivation, träningsmetodik och ledarskap.  Tillsammans med Peter Svensson har han tidigare givit ut böckerna Skapa talang (2016) och Skapa talang 2.0 (2018).

Porträttbild på Kristian är tagen av Alice Johansson.

Peter Svensson, som skriver under pseudonym, är fysioterapeut och elittränare, verksam inom en polisiär specialenhet. Han doktorerar om beslutsfattande under extrem stress. Tillsammans med Kristian Persson har han tidigare givit ut böckerna Skapa talang (2016) och Skapa talang 2.0 (2018).

Ladda ner pressbilder

Andra böcker i samma genre

Hunger

Hälsa & livsstil
LÄS MER

70 är det nya 50

Hälsa
LÄS MER

Omtyckta människor

Psykologi
LÄS MER

Wild swimming

Hälsa & livsstil
LÄS MER