Behind the scenes med Roos & Tegnér

Nya böcker våren 2018

Foto Maria Ramdén - förlagschef Roos & Tegnér

Nya böcker våren 2018

Vi på Roos & Tegnér ger ut böcker som vi vill ska kännas angelägna och göra skillnad för dig som läsare. Böcker som inspirerar, provocerar eller presenterar lösningar och handfasta råd. Och om vi får säga det själva har vi lyckats alldeles ovanligt bra med det i vårens utgivning!

Gillar du Kalle Lind? Funderar du på att skaffa höns, testa akupunktur, semestra i Skåne eller att göra slag i saken och äntligen börja träna? Då har vi inom bara några månader boken för dig! Men även för dig som exempelvis är intresserad av normutmanande föräldraskap, är flygrädd eller vill stärka din mentala förmåga.

Som vanligt är vi starka också när det kommer till affärslitteratur. Håll utkik efter titlar som Magnus Ståhlbergs Den pragmatiska idealisten och Pia Andersons Bygg det goda varumärket.

Om jag var tvungen att välja ett enda guldkorn ur bokvåren skulle det bli Philip Bäckmos tankebok om livet, Själen är ett verb. En välskriven och omtumlande bok om den svåra konsten att leva väl och att ha en god relation till sig själv. Jag rekommenderar den varmt!

/Maria

Förlagschef  Roos & Tegnér

Skrivet den 29 nov 2017 av Helena Nord