/ Bok - Bli en miljönär

Bli en miljönär

Ja, du kan skapa en ekonomisk trygghet, till och med bli miljönär, och samtidigt vara snäll mot planeten. Det är vad den här boken handlar om. Hur enkla åtgärder i din vardag kan ge en rejäl eko-förbättring, både ekologiskt och ekonomiskt.

Joel Bladh
Taggar:

Bli en miljönär Bygg en klimatsmart förmögenhet

Bättre ekonomi och miljö, samtidigt!

I bokens tre delar (SparaTjäna och Investera) får du massor av praktiska tips på hur du kan få mer pengar över och på köpet generera tydliga miljövinster. Gör förändringar i din tillvaro som leder till ett rikare liv och en grönare planet. Det handlar om att utnyttja våra resurser bättre, leva smartare och satsa mer på det som ger ett långsiktigt värde.

Joel Bladh har med sin blogg, sina föreläsningar och boken Bygg en förmögenhet, fixa familjens ekonomi inspirerat tusentals människor att preppa ekonomiskt inför framtiden. I den boken myntade Joel uttrycket familjonär, nu är det dags att vi också blir miljönärer.

Röster om boken:

”Joel Bladh lyckas både inspirera till en mer hållbar livsstil och ge matnyttiga tips på hur du med dina egna ekonomiska val kan göra stor skillnad. Kan varmt rekommenderas.” – Frida Bratt, Sparekonom Nordnet

”I skärningspunkten mellan en bättre privatekonomi och en mer hållbar livsstil kan man göra underverk, och Joel visar på alla möjligheter vi har. Läs boken och saker kommer att hända, garanterat!” – Emma Persson, Privatekonom Länsförsäkringar

”Bästa boken om grön privatekonomi. Bli en miljönär är en av de mest ambitiösa böckerna när det gäller att spara genom att sänka kostnaderna och leva grönt och smart.” – Marcus Hernhag, journalist och författare

Bli en miljönär

ISBN: 9789189215696
Utgivningsdatum: 2021-10-20
Boktyp: Pocket

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Akademibokhandeln Bokus
Joel

Fixa familjens ekonomi

En vanlig småbarnspappa som fick ett ekonomiskt uppvaknande under sin föräldraledighet. Den nya livssituationen gjorde att det kändes viktigare att börja bygga en stabil och trygg ekonomisk grund än att unna sig taxi hem från krogen. Joel bor med fru och tre små barn i Stockholm. Han drömmer om förlängda helger, om en vardag som inte bara består av logistik och om att slippa den svenska vintern.

Joel har med sin blogg, sina föreläsningar och boken Bygg en förmögenhet, fixa familjens ekonomi inspirerat tusentals människor att preppa ekonomiskt inför framtiden. I den boken myntade Joel uttrycket familjonär, nu är det dags att vi också blir miljönärer.

 

|

Ladda ner pressbilder

Andra böcker i samma genre

Börsen för alla

Privatekonomi
LÄS MER

Ekonomikalendern

Privatekonomi
LÄS MER