/ Bok - Ekonomikalendern

Ekonomikalendern

Allt om din ekonomi samlat på en plats Ekonomikalendern hjälper dig att på ett enkelt sätt förbättra din ekonomi. Månad för månad får du lönsamma tips och påminnelser om viktiga datum och händelser. Du får också hjälp att logga din ekonomi – du börjar året med att göra en budget och antecknar sedan successivt allt du gör, till exempel när din ränterabatt på bolånet går ut, vilka fonder du sparar i och vilka försäkringar du har.

Christina Sahlberg
Taggar:

Ekonomikalendern Planera din ekonomi och få mer pengar över

Allt om din ekonomi samlat på en plats

Ekonomikalendern hjälper dig att på ett enkelt sätt förbättra din ekonomi. Månad för månad får du lönsamma tips och påminnelser om viktiga datum och händelser. Du får också hjälp att logga din ekonomi – du börjar året med att göra en budget och antecknar sedan successivt allt du gör, till exempel när din ränterabatt på bolånet går ut, vilka fonder du sparar i och vilka försäkringar du har.

Många vet att de borde ha bättre koll på sin ekonomi men skjuter det på framtiden – och förlorar pengar på kuppen. Med Ekonomikalendern får du det verktyg du behöver för att komma igång och en gång för alla ta kontroll över din ekonomi.

Genom att lägga några timmar varje månad på Ekonomikalendern kommer du att få mer pengar över till det som verkligen betyder något. Små förändringar i ditt beteende kan göra underverk för din situation. Du får också allt som rör din ekonomi samlat på en plats och kan agera på rätt sätt vid rätt tidpunkt. Bra både för dig själv och kanske även för dina närstående om du under en period skulle behöva hjälp med din ekonomi.

Ekonomikalendern

ISBN: 9789189215764
Utgivningsdatum: 2021-12-20
Boktyp: Häftad

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Akademibokhandeln Bokus
Christina

CHRISTINA SAHLBERG är sparekonom på Compricer och hjälper människor att få en bättre vardagsekonomi. Hon utsågs 2018 till årets bankprofil av Privata Affärer och förekommer ofta i media som privatekonomisk expert. Christina har en master i ekonomi från Stockholms universitet och en bachelor i psykologi från Swinburne University (Australien) och har tidigare skrivit handböckerna Fixa din privatekonomi – smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv och Egen ekonomi – smarta ekonomitips för dig som flyttat hemifrån.

2022 är hon aktuell med boken Ekonomikalendern.

Ladda ner pressbilder

Andra böcker i samma genre

Egen ekonomi

Privatekonomi
LÄS MER