/ Bok - Spara pengar

Spara pengar

Experternas 323 bästa tips

»Boken har en självklar plats i varje hushålls bokhylla. Inte minst tack vare den skenande inflationen känns boken mycket aktuell; i Spara pengar kan de allra flesta hitta något spartips att applicera på sin vardag, oavsett om det gäller att dra ner på något eller att börja med något.« Bibliotekstjänst

Günther Mårder Christina Sahlberg
Taggar:

Spara pengar Experternas 323 bästa tips

Sparekonomen Christina Sahlberg och ”Sveriges snålaste man” Günther Mårder ger oss sina absolut bästa tips för att spara pengar i ekonomiskt tuffa tider. 

På kort tid har det blivit mycket dyrare att leva och många försöker hitta sätta att minska sina kostnader, leva billigare och få mer pengar över. Med den här boken vill sparexperterna Christina Sahlberg och Günther Mårder hjälpa dig att få en mer hållbar ekonomi. Här har de samlat sina 323 bästa spartips, som spänner över alla områden som berör vardagen, från boende och transport till mat och nöjen.

323 tips är många, men även om ingen kan göra allt så kan alla göra något. Se boken som ett smörgåsbord där du väljer de tips som passar dig här och nu. En del tips kräver lite större ansträngning, men ofta handlar det om enkla förändringar i din vardag som kan ge dig mer pengar över, pengar som du kanske behöver till det nödvändiga, kan spara eller göra meningsfulla saker med.

Christina Sahlberg är sparekonom på Compricer och hjälper människor att få en bättre vardagsekonomi. Hon utsågs 2018 till årets bankprofil av Privata Affärer och förekommer ofta i media som privatekonomisk expert. Hon har tidigare skrivit tre böcker, bland annat Fixa din privatekonomi och Egen ekonomi.

Günther Mårder är vd för Företagarna och har tidigare varit VD för Aktiespararna och sparekonom på Nordnet. Han är känd för sin sparsamhet (har kallats Sveriges snålaste man) och förekommer ofta som sparexpert i media, ett ämne han också föreläser om.

Röster om boken:

»Boken har en självklar plats i varje hushålls bokhylla. Inte minst tack vare den skenande inflationen känns boken mycket aktuell; i Spara pengar kan de allra flesta hitta något spartips att applicera på sin vardag, oavsett om det gäller att dra ner på något eller att börja med något.« Bibliotekstjänst

»Spara pengar är den perfekta studentpresenten till en nybliven student. Tänk om man hade fått den i present när det var dags att kliva in i det unga vuxenlivet. Jag skulle rekommendera alla som är intresserade av att stärka sin ekonomi att läsa boken. Med små medel, vilja och en smula disciplin kan pengarna på sparkontot växa ganska omgående.« Bloggen Kalaskultur

Spara pengar

ISBN: 9789180660266
Utgivningsdatum: 2023-06-12
Boktyp: Mjukband med flikar

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Bokus Akademibokhandeln
Günther

GÜNTHER MÅRDER är vd för Företagarna och har tidigare varit VD för Aktiespararna och sparekonom på Nordnet. Han är känd för sin sparsamhet (Sveriges snålaste man) och förekommer ofta som sparexpert i media, ett ämne han också föreläser om. 2023 är Günther aktuell med boken Spara pengar. Experternas 323 bästa tips, som han skrivit tillsammans med sparekonomen Christina Sahlberg.

Christina

CHRISTINA SAHLBERG är sparekonom på Compricer och hjälper människor att få en bättre vardagsekonomi. Hon utsågs 2018 till årets bankprofil av Privata Affärer och förekommer ofta i media som privatekonomisk expert. Christina har en master i ekonomi från Stockholms universitet och en bachelor i psykologi från Swinburne University (Australien) och har tidigare skrivit handböckerna Fixa din privatekonomi – smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv, Egen ekonomi – smarta ekonomitips för dig som flyttat hemifrån och Ekonomikalendern.

2023 är hon aktuell med boken Spara pengar. Experternas 323 bästa tips, som hon skriver tillsammans med Günther Mårder.

Ladda ner pressbilder

Andra böcker i samma genre

Börsen för alla

Privatekonomi
LÄS MER

Ekonomikalendern

Privatekonomi
LÄS MER

Bli en miljönär

ekonomi
LÄS MER

Det har aldrig varit enklare att bli rik

Affärslitteratur
LÄS MER

Egen ekonomi

Privatekonomi
LÄS MER

Bli en miljönär

Privatekonomi
LÄS MER

Lura hjärnan att spara, POCKET

Privatekonomi
LÄS MER

Mer pengar för pengarna

Privatekonomi
LÄS MER

Fixa din privatekonomi

Privatekonomi
LÄS MER

Så kan du bli rik på bitcoin KortFattat

Privatekonomi
LÄS MER

Lura hjärnan att spara KortFattat

Privatekonomi
LÄS MER

Bygg en förmögenhet KortFattat

Privatekonomi
LÄS MER

Så kan du bli rik på bitcoin

Privatekonomi
LÄS MER

Vägen till din första miljon POCKET

Privatekonomi
LÄS MER

Bygg en förmögenhet

Privatekonomi
LÄS MER

Hjärnkoll på pengarna

Privatekonomi
LÄS MER

Världens 99 bästa investerare

Affärslitteratur
LÄS MER

Vägen till din första miljon

Privatekonomi
LÄS MER

Bygg en förmögenhet

Privatekonomi
LÄS MER