/ Bok - Min trädgård är en fest

Min trädgård är en fest

Min trädgård är en fest

Min trädgård är en fest är en personlig och inspirerande kombinerad trädgårds- och kokbok. Här bjuder Micael Bindefeld in läsaren till sin fantastiska trädgård där han delar med sig av sina okomplicerade och aptitretande recept, som samtliga baseras på råvaror från den egna odlingen.

Micael Bindefeld
Taggar:

Min trädgård är en fest

Han presenterar växthuset där han bland annat odlar tomater, gurkor, vattenmelon och pelargoner. Han visar upp köksträdgården, där växterna beter sig som gäster på fest, och sina underbara perenner och dignande fruktträdgård. Och han berättar kärleksfullt om sin morfar, om hur intresset för växter började en gång i tiden, om nära vänner och om varför alla människor kan odla och laga mat. Och just det är Micael Bindefelds budskap med boken: Alla klarar av det och att ta hand om en trädgård – det är verkligen en fest!

”Min trädgård är en fest” är rikligt illustrerad med vackra och oförglömliga bilder av Ewa–Marie Rundquist, en av Sveriges mest etablerade fotografer som på sin meritlista har bland annat ”Rosendals Trädgårdscafé” och många andra vackra matböcker.

Min trädgård är en fest

ISBN: 9789186691509
Utgivningsdatum: 2014-04-16
Boktyp: Inbunden

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Bokus
Micael

Micael Bindefeld

Micael har haft en passion för växter ända sedan han var barn. I sin kombinerade trädgårds- och kokbok delar Micael med sig av sina bästa recept, tillagade av råvaror han själv har odlat.

Ladda ner pressbilder

Andra böcker i samma genre

Belysningsboken

Hösten 2014
LÄS MER

Tänk det otänkta

slut
LÄS MER

Ute blir inne Vol.2

slut
LÄS MER

Mystik på svenska slott

Hösten 2014
LÄS MER

Ericssons mobiltelefoner 1983 – 2001

Hösten 2015
LÄS MER