Amelie Ehrensvärd Cardell och Susanne Martinelle

// Författare - Amelie Ehrensvärd Cardell och Susanne Martinelle

Möt Amelie Ehrensvärd Cardell & Susanne Martinelle

Nära samspel med hästar

Författaren Amelie Ehrensvärd Cardell och fotografen Susanne Martinelle är aktuella med boken Nära samspel med hästar. Tidigare har de gett ut böcker om Mystik på svenska slott och teatrar.

Amelie Ehrensvärd Cardell

Amelie är journalist och författare, utbildad vid Journalisthögskolan, frilansar nu och var tidigare reporter på TT, SvD, Sydsvenskan, Land, TV4 med mera. Hon lärde sig rida på Ystad Ridklubb och därifrån köptes ponnyn Pontus. Sedan kom Beauty Boy. Med Cawdor William och Lesley tävlade hon i Ponnyallsvenskan i hoppning. Numera rider hon helst ut i naturen.

Susanne Martinelle

Susanne är fotograf och grafisk formgivare, utbildad vid Berghs School of Communication, dipl. samtalsterapeut vid Huma Nova och fil.kand. vid Stockholms universitet. Hon har arbetat som fotograf sedan 2007 och utgår från gestaltningar av möten och stämningar när hon fotograferar. Hon rider dressyr och är sedan 2016 ordförande i Djursholms Ridklubb.

Tillsammans har de givit ut Mystik på svenska slott och Mystik på svenska teatrar. Hösten 2018 är de aktuella med boken Nära samspel med hästar– den finstämda kommunikationen.

Amelie Ehrensvärd Cardell och

Ladda ner pressbilder

Det är fantastiskt att så många personer ville ställa upp och berätta om sina oförklarliga upplevelser. Det säger något om att ämnet idag blivit mer acceptabelt att prata om. Efter våra två böcker är vi övertygade om att det finns något som är större än oss själva. Det är ett spännande ämne som fortsätter att fascinera/ Susanne Martinelle

Böcker av Amelie Ehrensvärd Cardell och Susanne Martinelle

Nära samspel med hästar

Djur & Natur
LÄS MER

Mystik på svenska slott

Hösten 2014
LÄS MER

Mystik på svenska teatrar

Resor
LÄS MER