Tommy Lundberg

// Författare - Tommy Lundberg

Möt Tommy Lundberg!

Det är inte chefens målbilder som ger framgång. Det är medarbetarnas.

Tommy arbetar som kommunikationskonsult, författare och föreläsare kring ledarskap och medarbetarskap.

Tommy Lundberg

Tommy Lundberg har en bakgrund som copywriter, kreativ ledare, företagare och vd i reklambranschen. Sedan 2008 arbetar han som konsult i kommunikationsfrågor och föreläsare kring ledarskap och medarbetarskap. Tommy har tidigare skrivit bl.a. Motivationskoden och Skulle du vilja jobba med dig? samt (tillsammans med beteendevetaren Ola Berggren) Ledarskap på Apstadiet, nominerad till Årets HR-bok 2010.

Tommys egna ord

”Jag har arbetat hela mitt yrkesliv med kommunikation. När jag tittar tillbaka så ser jag först en tjugofemårig karriär som copywriter, kreativ ledare, företagare och vd i reklambranschen.
 Och därefter närmare tio år som konsult och rådgivare kring varumärken och intern och extern kommunikation. Jag har haft förmånen att arbeta med uppdragsgivare inom en rad olika områden, som exempelvis Apple, Audi, Bang&Olufsen, Castellum, Danske Bank, Exportrådet, Falu Rödfärg, Företagarna, H&M, IKEA, Länsförsäkringar, Schizofreniförbundet, Stadium och många fler fantastiska organisationer och företag.

När jag tittar framåt står det fortfarande konsult och skribent på mitt visitkort, men i allt större stil också författare och föreläsare. Jag älskar att dela med mig av mina erfarenheter, tankar och idéer. Min ambition är att med en stimulerande blandning av allvar och humor, fakta och historier bjuda på värdefulla kunskaper och inspirerande insikter om kommunikation, ledarskap och medarbetarskap. Jag gör ingen skillnad på chefer och medarbetare, eller på privata och offentliga verksamheter för den delen, eftersom det genomgående temat för mina tankar alltid är ”mänskligt beteende”.”

Porträttfotografierna på Tommy Lundberg är tagna av Sören Vilks. 

Tommy som föreläsare

Tommy föreläser både för stor publik och i mindre sammanhang, då också som workshop-ledare. Uppdragsgivare är både kommuner, statliga myndigheter och företag. Som exempel kan nämnas Östersunds kommun, Sandvikens Kommun, Svenskt Näringsliv, Regeringskansliet, Falu Energi och vatten, Microsoft och Schneider Electric.

Expertområden

Tommy Lundberg föreläser om ledarskap och medarbetarengagemang och hur det hänger ihop. Han gör det på ett engagerande och entusiasmerande sätt, med stöd i modern ekonomisk och psykologisk forskning och sina egna erfarenheter och tankar som chef och ledare.

|

Intresserad av att boka en föreläsning? Kontakt oss!

Ring Vilhelm Hanzén +46 (0)73-690 74 09 eller maila till info@roostegner.se

Föreläsningar

Knäck motivationskoden, uppnå empatieffekten!

Vi människor är emotionellt styrda varelser och ju mer rationellt beräknande arbetslivet blir, desto mindre engagemang känner vi i och för våra arbeten. Tommy vill hjälpa företag och organisationer att förstå de grundläggande mänskliga behov som ligger bakom vår inre motivation, och bidra med synsätt och arbetssätt som kan öka medarbetarengagemanget.

Nyckelord: Ledarskap, Motivation, Engagemang, Empati, Medarbetarskap, Medarbetarengagemang

Smakprov på events och föreläsningar med Tommy

Tommy

Ladda ner pressbilder

Det är inte chefens målbilder som ger framgång. Det är medarbetarnas. / Tommy Lundberg

Böcker av Tommy Lundberg

Empatieffekten

Affärslitteratur
LÄS MER

Motivationskoden

Ledarskap
LÄS MER

Ledarskap på apstadiet

Affärslitteratur
LÄS MER

Motivationskoden

Affärslitteratur
LÄS MER