bokomslag motivationskoden

/ Bok - Motivationskoden

Motivationskoden

– Om modernt ledarskap och varför vi borde gå från Management till Humanagement

POCKET Vad är det som gör att vi går igång på jobbet, att vi blir inspirerade, engagerade och motiverade? "Motivationskoden" är en inspirerande och tankeväckande resa genom ekonomisk och psykologisk forskning, den mänskliga hjärnan och författarens egna erfarenheter och tankar om ledarskap.

Tommy Lundberg
Taggar:

Motivationskoden – Om modernt ledarskap och varför vi borde gå från Management till Humanagement

Nu i pocket!

Vad är det som gör att vi går igång på jobbet, att vi blir inspirerade, engagerade och motiverade? Den frågan borde varje ledare ställa sig.  ”Motivationskoden” är en inspirerande och tankeväckande resa genom ekonomisk och psykologisk forskning, den mänskliga hjärnan och författarens egna erfarenheter och tankar om ledarskap. Med träffsäkra analyser av vår samtid och ögonöppnande insikter om mänskligt beteende lyckas boken både underhålla och skaka om. Läs om varför ledarskap handlar mer om kemi än ekonomi, om varför människor vill spela roll snarare än en roll och varför piskor och morötter inte fungerar. Och mycket mer!

Med den här boken vill författaren uppmuntra chefer att leda utifrån de grundläggande mänskliga behov som ligger bakom vår inre motivation. Men här serveras ingen metod eller modell som direkt kan implementeras. Boken lever som den lär: ledarskap handlar inte om att ge svaren, utan om att leverera frågorna som inspirerar människor att tänka själva.

Motivationskoden

ISBN: 978-91-88743-86-2
Utgivningsdatum: 2019-05-15
Boktyp: Pocket

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Bokus Akademibokhandeln
Tommy

Tommy Lundberg

Tommy Lundberg har en bakgrund som copywriter, kreativ ledare, företagare och vd i reklambranschen. Sedan 2008 arbetar han som konsult i kommunikationsfrågor och föreläsare kring ledarskap och medarbetarskap. Tommy har tidigare skrivit bl.a. Motivationskoden och Skulle du vilja jobba med dig? samt (tillsammans med beteendevetaren Ola Berggren) Ledarskap på Apstadiet, nominerad till Årets HR-bok 2010.

Tommys egna ord

”Jag har arbetat hela mitt yrkesliv med kommunikation. När jag tittar tillbaka så ser jag först en tjugofemårig karriär som copywriter, kreativ ledare, företagare och vd i reklambranschen.
 Och därefter närmare tio år som konsult och rådgivare kring varumärken och intern och extern kommunikation. Jag har haft förmånen att arbeta med uppdragsgivare inom en rad olika områden, som exempelvis Apple, Audi, Bang&Olufsen, Castellum, Danske Bank, Exportrådet, Falu Rödfärg, Företagarna, H&M, IKEA, Länsförsäkringar, Schizofreniförbundet, Stadium och många fler fantastiska organisationer och företag.

När jag tittar framåt står det fortfarande konsult och skribent på mitt visitkort, men i allt större stil också författare och föreläsare. Jag älskar att dela med mig av mina erfarenheter, tankar och idéer. Min ambition är att med en stimulerande blandning av allvar och humor, fakta och historier bjuda på värdefulla kunskaper och inspirerande insikter om kommunikation, ledarskap och medarbetarskap. Jag gör ingen skillnad på chefer och medarbetare, eller på privata och offentliga verksamheter för den delen, eftersom det genomgående temat för mina tankar alltid är ”mänskligt beteende”.”

Porträttfotografierna på Tommy Lundberg är tagna av Sören Vilks. 

Tommy som föreläsare

Tommy föreläser både för stor publik och i mindre sammanhang, då också som workshop-ledare. Uppdragsgivare är både kommuner, statliga myndigheter och företag. Som exempel kan nämnas Östersunds kommun, Sandvikens Kommun, Svenskt Näringsliv, Regeringskansliet, Falu Energi och vatten, Microsoft och Schneider Electric.

Expertområden

Tommy Lundberg föreläser om ledarskap och medarbetarengagemang och hur det hänger ihop. Han gör det på ett engagerande och entusiasmerande sätt, med stöd i modern ekonomisk och psykologisk forskning och sina egna erfarenheter och tankar som chef och ledare.

|

Det är inte chefens målbilder som ger framgång. Det är medarbetarnas. / Tommy Lundberg

Ladda ner pressbilder

Tommy Lundberg pressfoto fotograf Sören Vilks

Tommy Lundberg pressfoto 2 Fotograf Sören Vilks

Tommy Lundberg Empatieffekten fotograf Sören Vilks

Tommy Lundberg Foto Sören Vilks

Andra böcker i samma genre

Harvard Business Review – om att leda sig själv

Affärslitteratur
LÄS MER

Harvard Business Review – om ledarskap

Affärslitteratur
LÄS MER

All business is show business KortFattat

Affärslitteratur
LÄS MER

Ledarskap för förändring

Affärslitteratur
LÄS MER