/ Bok - Motivationsresan

Motivationsresan

friskare, starkare och piggare med Stephan Wilson

Hitta din motivation och börja slå personliga världsrekord!

Stephan Wilson
Taggar:

Motivationsresan friskare, starkare och piggare med Stephan Wilson

Hitta din motivation och börja slå personliga världsrekord!

Stephan Wilson har gjort resan från retad tönt på skolidrotten till att flera gånger genomföra En svensk klassiker, trots att han var livrädd för vatten och aldrig hade stått på ett par skidor. I den här boken delar han med sig av sina erfarenheter och tips för att låta motionen bli en naturlig del av livet med hälsan i fokus.

Att träna och känna sig stark både fysiskt och mentalt är en passion som Stephan Wilson vill dela med sig av. För många är han den peppiga och glada programledaren från bland annat Stephan på glid, Min klassiker, Bolibompa och Lilla Sportspegeln, men resan dit var inte det minsta utstakad eller förutsägbar.

Som liten hade Stephans familj inte råd med sportutrustning, han var livrädd för vatten och skidåkning var något för de helsvenska barnen. Ändå har Stephan tre gånger klarat En svensk klassiker, dvs att genomföra Vasaloppet, Lidingöloppet, Vansbrosimmet och Vätternrundan på ett år. Genom sin egen berättelse vill Stephan ta med sig läsaren på en resa mot egna personliga världsrekord. Och allt börjar med att hitta motivationen. Det gäller dig som behöver ta första steget ur soffan lika mycket som dig som tränat länge och vill spetsa dina resultat.

Med glimten i ögat och utan pekpinnar stöttar den här boken DIN motivationsresa. Den är packad med råd och tips för hur du tacklar den mentala träningen lika bra som den fysiska. Hitta glädjen i träningen och du kommer snabbt att märka hälsoeffekterna som förhöjer din livskvalitet. Som Stephan säger: När man väl börjar fatta grejen är det nästan som en förälskelse.

Röster om boken: 

”En genuint pigg, uppmuntrande och träningsframkallande bok med många små rekommendabla idéer för vardagen. Stephan vågar även berätta om sina svagheter och räds inte den mentala-fysiologiska delen.” Bloggen Maxenkropp

Motivationsresan

ISBN: 9789188953988
Boktyp: Inbunden

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Bokus
Stephan

STEPHAN WILSON har länge varit ett välbekant ansikte för barnfamiljer i och med sin medverkan i teveprogram som Bolibompa, Lilla Sportspegeln och Lilla aktuellt. För en bredare publik slog han igenom 2016 när han på stapplande steg försökte förstå sig på fenomenet längdskidor i programmet Stephan på glid. I dag driver han produktionsbolaget Idéstorm som bland annat gjort succé med teveserien Min klassiker. Att hjälpa andra att hitta glädjen i träning har blivit Stephan Wilsons största drivkraft. Han har tidigare skrivit boken Motivationsresan (2021).

| |

Ladda ner pressbilder

Andra böcker i samma genre

Kom i form och löpträna med Stephan Wilson

Familj & hälsa
LÄS MER

Vandra med barn i Skåne

Resor
LÄS MER

100% Hälsa

Familj & hälsa
LÄS MER

Min graviditet

Familj & hälsa
LÄS MER

Hjärnkoll på pengarna

Privatekonomi
LÄS MER

Äta för livet

Äta för livet
LÄS MER

Fit & framgångsrik

Familj & hälsa
LÄS MER

När ditt barn inte äter

Familj & hälsa
LÄS MER

Komplementärmedicin:

Våren 2018
LÄS MER

Tack, det är bra!

Familj & hälsa
LÄS MER

5 AM är ingen tidpunkt.

Personlig utveckling
LÄS MER