Behind the scenes med Roos & Tegnér

Nya böcker sommaren 2018

Foto Maria Ramdén - förlagschef Roos & Tegnér

Nya böcker sommaren 2018

Oavsett om du ligger i hängmattan och njuter av solen eller sitter inne och lyssnar på strilande regn erbjuder sommaren ofta efterlängtad tid att äntligen få läsa. I lugn och ro. Tid att bli inspirerad och utmanad – och kanske lite klokare. Jag hoppas att våra böcker ska berika just din sommar.

Om du hör till den stora grupp som strävar efter balans i livet, men börjar inse att det kanske är ett ouppnåeligt mål: läs Fuck Balance och få hjälp av mindfulness och resiliens att må bättre, utan den där gäckande balansen.

Semester och distans till vardagen ger oss också en möjlighet att se på jobbet med nya ögon och bli inspirerade av nya tankar. Ledarskap för förändring är guld för alla som är intresserade av förändringsarbete och innovation. Andra spännande och tankeväckande böcker är Challengers! och Goda affärer.

Det blir dessutom en riktig fotbollssommar! Om Anfield är planen som får din puls att öka har vi en riktig treat för dig: i juli släpper vi Liverpool Football Club – You’ll Never Walk Alone.

Jag önskar dig en riktigt skön sommar med massor av ostörd lästid!

/Maria, förlagschef

Sommarens böcker hittar du samlat här (även som pdf)

Tillbaka till nyhetsbrevet april 2018

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Skrivet den 18 apr 2018 av Helena Nord
Taggar: