/ Bok - 3 års träning: en hälsodagbok

3 års träning: en hälsodagbok

Stephan Wilsons hälsodagbok ger dig verktygen för en sundare livsstil och en träning som håller över tid. Här finns plats att skriva ner dina personliga motionsmål, föra dagbok och hålla koll på hur hälsan förbättras över tid.

Stephan Wilson
Taggar:

3 års träning: en hälsodagbok med verktyg, tips och pepp från Stephan Wilson

Drömmer du också om att skapa en långsiktigt hållbar träningsrutin? Den här boken hjälper dig till en sundare livsstil och att bli starkare, friskare och piggare. Här finns plats att skriva ner träningsmål, föra dagbok över träningen under tre års tid och hålla koll på hur hälsan förbättras över tid.

Allt detta får du:

  • Inspirerande tips och konkreta verktyg kring hälsa och träning från Stephan Wilson
  • En odaterad kalender med 52 veckovyer (fungerar alltså under vilka år som helst)
  • Checklistor och anteckningssidor
  • Förslag på målsättningar och träningsrutiner
  • Sidor för hälsokoll och personliga världsrekord
  • QR-koder som ger unik tillgång till motiverande träningsfilmer 

Varje veckouppslag ger möjlighet att föra dagbok över veckans träning och med hjälp av checkboxar stämma av hur det gått med den fysiska träningen, den mentala träningen, kosten, sömnen och återhämtningen. Dessutom får du ta del av Stephan Wilsons 52 bästa tips för en hälsosammare livsstil. Få inspiration till att testa motionsformer som tabata och yoga, ta del av Stephans recept på hur du boostar dig med en nyttig hälsoshot och läs om hur du tacklar de dagar då träningsmotivationen tryter.

Boken innehåller även flera qr-koder som ger dig tillgång till unikt bonusmaterial i form av träningsfilmer signerade Stephan Wilson.

Stephan Wilson har länge varit ett välbekant ansikte för barnfamiljer i och med sin medverkan i teveprogram som BolibompaLilla Sportspegeln och Lilla aktuellt. För en bredare publik slog han igenom 2016 när han på stapplande steg försökte förstå sig på fenomenet längdskidor i programmet Stephan på glid. I dag driver han produktionsbolaget Idéstorm som bland annat gjort succé med teveserien Min klassiker. Att hjälpa andra att hitta glädjen i träning har blivit Stephan Wilsons största drivkraft.

Röster om boken:

”Många av de cirka 30 råden är direkt lysande, och ganska modiga. Inget av dem handlar om hur du ska träna på gymmet utan snirklar runt kärnan. Kommer med förslag på alternativ mikroträning, på hur du boostar motivation, hälsa, klarar kalendern, tiden, barnen e t c. Wilson är klok och skriver lagom personligt.” Träningsbloggen Maxenkropp

3 års träning: en hälsodagbok

ISBN: 9789189215801
Utgivningsdatum: 2021-12-15
Boktyp: Inbunden

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Akademibokhandeln Bokus
Stephan

STEPHAN WILSON har länge varit ett välbekant ansikte för barnfamiljer i och med sin medverkan i teveprogram som Bolibompa, Lilla Sportspegeln och Lilla aktuellt. För en bredare publik slog han igenom 2016 när han på stapplande steg försökte förstå sig på fenomenet längdskidor i programmet Stephan på glid. I dag driver han produktionsbolaget Idéstorm som bland annat gjort succé med teveserien Min klassiker. Att hjälpa andra att hitta glädjen i träning har blivit Stephan Wilsons största drivkraft. Han har tidigare skrivit boken Motivationsresan (2021).

| |

Ladda ner pressbilder

Andra böcker i samma genre

70 är det nya 50

Hälsa
LÄS MER

Omtyckta människor

Psykologi
LÄS MER

Visdom

Personlig utveckling
LÄS MER

Visuella tankenötter

Hälsa
LÄS MER

Logiska tankenötter

Hälsa
LÄS MER

Kluriga tankenötter

Hälsa
LÄS MER

Filosofi som terapi

Personlig utveckling
LÄS MER

Det andra minnet

Personlig utveckling
LÄS MER

Dina dolda drivkrafter

Psykologi
LÄS MER

Föräldraguide vid separation

Hälsa
LÄS MER

Motivationsresan

Familj & hälsa
LÄS MER