/ Bok - Logiska tankenötter

Logiska tankenötter

Utmana dig själv, familjen och vännerna med över 150 logiska tankenötter – underhållande problemlösning som skärper din tankeförmåga.

Gareth Moore
Taggar:

Logiska tankenötter Håll hjärnan i trim

Håll hjärnan i trim!

Din hjärna styr hela din kropp, så att hålla den i trim är minst lika viktigt för hälsan som att träna fysiskt. Den här boken är fullmatad med övningar skapade för att du ska tänka i nya banor och utmana dig själv. Det är nämligen då du tränar hjärnan som bäst. Typ av övning och svårighetsgrad växlar för att du ska få en varierande träning, och i slutet finns ett facit så att du kan kontrollera dina svar (men ha inte för bråttom med att kika där).

Bara några minuters hjärngympa varje dag kan leda till märkbar mental förbättring, du vässar minnet och håller hjärnan pigg. Att motionera hjärncellerna kommer dessutom att sänka din stressnivå. Det är helt enkelt avkopplande att gnugga geniknölarna.

Andra titlar i den här serien är Kluriga tankenötter och Visuella tankenötter.

 

Logiska tankenötter

ISBN: 9789177958314
Utgivningsdatum: 2022-06-01
Boktyp: Häftad

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Bokus Akademibokhandeln
Gareth

Dr Gareth Moore har skrivit hundratals böcker med kluriga tankenötter och annan hjärngympa för såväl vuxna som barn. Böckerna har sålts i miljontals exemplar i över 40 länder och hans övningar syns dessutom i mängder av tidningar och tidskrifter.

Gareth Moore är också mannen bakom de populära sajterna puzzlemix.com och braindup.com, med dagliga respektive personligt anpassade övningar för ökad mental kapacitet. Sin doktorsgrad fick han vid Cambridge, där han har arbetat med artificiell intelligens, maskininlärning och språkigenkänning.

Ladda ner pressbilder

Andra böcker i samma genre

70 är det nya 50

Hälsa
LÄS MER

Omtyckta människor

Psykologi
LÄS MER

Visdom

Personlig utveckling
LÄS MER

Visuella tankenötter

Hälsa
LÄS MER

Kluriga tankenötter

Hälsa
LÄS MER

Filosofi som terapi

Personlig utveckling
LÄS MER

Det andra minnet

Personlig utveckling
LÄS MER

Dina dolda drivkrafter

Psykologi
LÄS MER

Föräldraguide vid separation

Hälsa
LÄS MER

3 års träning: en hälsodagbok

Hälsa
LÄS MER

Motivationsresan

Familj & hälsa
LÄS MER