/ Bok - 61 kakor i en form

61 kakor i en form

I den här boken bjuder Emma Brink Rask på 61 recept på söta favoriter som alla bakas i en vanlig springform. Superenkelt och magiskt gott.

Emma Brink Rask
Taggar:

61 kakor i en form

Enkelt och vansinnigt gott! Emma Brink Rask visar hur svenskarnas vanligaste bakform bäst används. 

”Hur ska jag göra om jag vill baka detta recept i en springform?” Efter att ha bloggat om bakning i sju år och skrivit tre bakböcker så är det en av de vanligaste frågor Emma Brink Rask får. För de flesta har ju inte köksskåpen fulla av tårtformar i alla möjliga storlekar och varianter. De flesta, visar det sig, har dock en springform på 23 centimeter. Just en sådan form kan man vara lika säker på att hitta i alla svenskars hem och sommarstugor som osthyveln, rivjärnet och de där kaffekopparna med Mumintroll på.

I den här boken bjuder därför Emma Brink Rask på 61 recept på söta favoriter som alla bakas i en vanlig springform. Enkelt, smart och vansinnigt gott! Förutom mjuka kakor och kladdkakor hittar du pajer, cheesecakes, sötebröd och tårtor. Här finns såväl klassiker som tigerkaka, äppelkaka och mjuk pepparkaka, men även mer oväntade recept med en twist. Vad sägs om semmelkladdkaka, kladdkakepinnar doppade i vit choklad (japp, även dessa bakas i springform) eller mazarinpaj med rabarber?  Så rota fram din springform, den ligger säkert där längst in i skåpet, och börja baka.

Emma Brink Rask är en passionerad hemmabagare och receptkreatör som sedan 2017 driver den populära bloggen och instagramkontot Brinken Bakar. Hon har tidigare gett ut tre böcker inom bakning.

61 kakor i en form

ISBN: 9789177953425
Utgivningsdatum: 2023-11-15
Boktyp: Inbunden

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Akademibokhandeln Bokus
Emma

Emma Brink Rask är en passionerad hemmabagare och receptkreatör som sedan 2017 driver den populära bloggen och instagramkontot Brinken Bakar. Senhösten 2023 är hon aktuell med boken 61 kakor i en form. Hon har tidigare gett ut tre böcker inom bakning.

|

Ladda ner pressbilder

Andra böcker i samma genre

Surdegsbröd för alla

Mat & Dryck
LÄS MER

En sötare vinter

Mat & Dryck
LÄS MER

Diadonnas Balkangrill

Mat & Dryck
LÄS MER

Fatta pasta

Fatta pasta
LÄS MER

Bullar, bröd & brunch

Mat & Dryck
LÄS MER

Systrarna Perssons högtider & vardagsfest

Mat & Dryck
LÄS MER

Julprassel och decembermys

Hobby & hantverk
LÄS MER

Winesplaining

Mat & Dryck
LÄS MER

Diadonnas balkanmat

Kokböcker
LÄS MER

Mat för hand

Kokböcker
LÄS MER

Winesplaining

Kokböcker
LÄS MER

Tåg och mat i Italien

Resor
LÄS MER

Året på Gastrologik

Mat & Dryck
LÄS MER