/ Bok - Systrarna Perssons högtider & vardagsfest

Systrarna Perssons högtider & vardagsfest

Gemenskap, glädje och grön mat

Malin och Linda får ofta frågan hur de gör för att få till sina vackert sprakande festmåltider. I boken Systrarna Perssons högtider & vardagsfest får du svaren. Åtta favorithögtider med systrarnas bästa växtbaserade recept, tips och inspiration för att skapa magisk stämning och vacker miljö. Allt det där som gör livet till en fest.

Malin och Linda Persson
Taggar:

Systrarna Perssons högtider & vardagsfest Gemenskap, glädje och grön mat

»En underbar bok för den som vill äta nyttigt, gott och festligt.« Bibliotekstjänst

Låt oss fira tillsammans. 

Efter framgången med Systrarna Perssons skafferi är nu Malin och Linda Persson tillbaka med en personlig och vacker bok om det som håller oss samman: samvaron med familj och vänner kring det dukade bordet. Det är där vi möts och hämtar kraft och styrka tillsammans. Det är där livets viktigheter händer. Vare sig det handlar om dukade högtidsbord med yviga dikesbuketter och fat dignande av ljuvlig grön mat eller vardagsmåltider som i all hast förvandlas till fest.

För Malin och Linda är årets alla högtider som lysande fyrar som guidar och lyser upp längs livets väg. De längtar, dekorerar och experimenterar tillsammans. Med säsongens råvaror bakas och lagas utsökt goda gröna rätter. Och där emellan blir även många av vardagens måltider ett tillfälle att spontanfira och förgylla tillvaron.

Malin och Linda får ofta frågan hur de gör för att få till sina vackert sprakande festmåltider. I boken Systrarna Perssons högtider & vardagsfest får du svaren. Åtta favorithögtider med systrarnas bästa vegetariska och växtbaserade recept, tips och inspiration för att skapa den magiska stämningen och vackra miljön. Allt det där som gör livet till en fest. Och därtill får vi systrarnas bästa knep för att förvandla vardagen till stunder att minnas.

Linda Persson är matkreatör och kock. Efter att under åtta år drivit Sveriges första rawfood-restaurang, Raw Food House i Malmö, ägnar hon sig idag åt att inspirera och utbilda människor i grön mat och en hälsosam, hållbar livsstil.

Malin Persson är kreativ influencer, inredningsstylist och programledare och redaktör för SVT:s Trädgårdstider. Allt hon gör grundar sig i filosofin att en hållbar livsstil är en vacker livsstil.

Röster om boken:

»Detta är en underbar bok för den som vill äta nyttigt, gott och festligt.« Bibliotekstjänst

Systrarna Perssons högtider & vardagsfest

ISBN: 9789177958451
Utgivningsdatum: 2022-10-17
Boktyp: Inbunden

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Akademibokhandeln Bokus
Malin och Linda

LINDA PERSSON har arbetat som kropps terapeut och hälsokonsult, men är idag matkreatör och kock. Hon har föreläst, inspirerat och utbildat människor i mat och hälsa i över 20 år och dessutom under åtta år drivit Sveriges första rawfood-restaurang, Raw Food House i Malmö.

MALIN PERSSON är kreativ influencer, programledare och redaktör för SVT:s Trädgårdstider. Som fotomodell på internationell toppnivå fick hon uppleva en industri med en extrem slit-och-slängkultur vilket ledde in henne på den nuvarande karriärbanan.

Systrarna Persson är uppvuxna i de mörkaste snapphaneskogarna i norra Skåne och fritiden tillbringades oftast tillsammans med familjen ute i skog och mark. Att få växa upp nära naturen gav dem en passion för det hållbara och naturliga.

| | |

Ladda ner pressbilder

Andra böcker i samma genre

61 kakor i en form

Mat & Dryck
LÄS MER

Surdegsbröd för alla

Mat & Dryck
LÄS MER

En sötare vinter

Mat & Dryck
LÄS MER

Diadonnas Balkangrill

Mat & Dryck
LÄS MER

Fatta pasta

Fatta pasta
LÄS MER

Bullar, bröd & brunch

Mat & Dryck
LÄS MER

Julprassel och decembermys

Hobby & hantverk
LÄS MER

Winesplaining

Mat & Dryck
LÄS MER

Diadonnas balkanmat

Kokböcker
LÄS MER

Mat för hand

Kokböcker
LÄS MER

Winesplaining

Kokböcker
LÄS MER

Tåg och mat i Italien

Resor
LÄS MER

Året på Gastrologik

Mat & Dryck
LÄS MER