/ Bok - Diadonnas Balkangrill

Diadonnas Balkangrill

Nu längtar vi efter sommarens grillfester

Grill och gemenskap hör ihop. Prisbelönta Diadonna bjuder på en smakresa med recept och råd som kombinerar det goda.

Diana Dontsova
Taggar:

Diadonnas Balkangrill Med goda röror, sallader och bröd

»Herregud, vad bra den här boken är! Jag grillade från den i helgen och det är bland det godaste jag ätit.« Vegomagasinet 

Kvällen är varm och samtalen flödar, brödet skickas runt och bordet dignar av röror och sallader. Kött och grönsaker fräser på grillen och de oemotståndliga dofterna sprider sig. Finns det något bättre än att samlas till en riktigt härlig grillfest, och varför inte inspireras av Balkans smakrikedom, matglädje och samvaro?

Diana ”Diadonna” Dontsova visar i sin nya vackra bok att det inte är männen som har monopol på grillen och dukar upp en uppsjö med smaker och rätter som inkluderar alla. Maten från Balkan har blivit allt mer integrerad i den svenska smakpaletten och vi är många som jublar när det ställs fram meze till middagen.

Diadonnas Balkangrill är fylld av recept som sätter guldkant på sommarens grillmiddagar och innehåller gudomligt goda recept på grillade grönsaksrätter, liksom kött och fisk, och massor av sallader och röror som du kommer att fortsätta vilja göra långt in på hösten.

Röster om boken: 

»Grillad mat tillsammans med bröd, grönsaker och smakrika röror är klassisk mat från Balkan som presenteras i denna bok. Några sallader, andra tillbehör och slutligen gemensam balkandans avslutar den fina boken som i sin helhet ger ett festligt och genuint intryck.« Bibliotekstjänst

Diadonnas Balkangrill

ISBN: 9789189713314
Utgivningsdatum: 2023-05-15
Boktyp: Inbunden

Du kan köpa boken hos:

Adlibris Bokus Akademibokhandeln
Diana

Diana ”Diadonna” Dontsova är en prisbelönt matkreatör, skribent, fotograf och poddare. Hösten 2021 debuterade hon som kokboksförfattare med uppmärksammade och prisvinnande Diadonnas Balkanmat.

 

|

Ladda ner pressbilder

Andra böcker i samma genre

En sötare vinter

Mat & Dryck
LÄS MER

Fatta pasta

Fatta pasta
LÄS MER

Bullar, bröd & brunch

Mat & Dryck
LÄS MER

Systrarna Perssons högtider & vardagsfest

Mat & Dryck
LÄS MER

Julprassel och decembermys

Hobby & hantverk
LÄS MER

Winesplaining

Mat & Dryck
LÄS MER

Diadonnas balkanmat

Kokböcker
LÄS MER

Mat för hand

Kokböcker
LÄS MER

Winesplaining

Kokböcker
LÄS MER

Tåg och mat i Italien

Resor
LÄS MER

Året på Gastrologik

Mat & Dryck
LÄS MER